top of page

A VÁLLALATRÓL

A VacuActive egy innovatív alakformáló berendezés gyártásával foglalkozó cég. A legújabb technológiai megoldásunk segít az edzések hatékonyságát növelni, miközben megfiatalítja és megszépíti a testet.

Berendezéseinkben a hagyományos futópados és kerékpáros gyakorlatokat ötvözzük új technológiákkal, mint vákuummal, infravörös fénnyel, kollagénnel és más vívmánnyal. Mindemellett víz és hidromasszázst is alkalmazunk különböző kombinációkban a kerékpáros gyakorlatok során.

Büszkék vagyunk az új termékcsoportunkra, a futurisztikus külsejű Bodyshape vonalra, amely kielégíti a legigényesebb vásárlóink elvárásait is. Szívesen osztjuk meg tapasztalatainkat az Ön stúdiójának tervezésével és berendezésével kapcsolatban, ezenfelül összeszerelési, beállítási és teljes körű szolgáltatást is nyújtunk.
Biztosak vagyunk, hogy a mi technológiai megoldásunknak és az általunk nyújtott legmagasabb minőségnek egyedülálló az egész világon.

A Vacu Activ vállalat arany díjat nyert el a Poznan International Fair for Innovative Solutions and Top Quality of produced equipment rendezvényen (Innovatív megoldások és a legmagasabb minőségű berendezések Nemzetközi Kiállítása Poznan városában).
Gépünk technológiai érdemét nem csak az ügyfeleink ismerik el, hanem kiváló egyének az idei évi Poznan kiállításról, mindemellett a legjobb termékek közé választották berendezésünket 200 kiállító több ezer terméke közül a Beauty Vision kiállításon. A Vacu Active vállalat az egyedüli vállalat, amely 2011-ben elnyerte az Év minősége és az Év terméke díjat is.

Megtisztelve érezzük magunkat, hogy a fentebb megnevezett díjakat elnyertük. Ez egy megerősít minket abban, hogy megbízható üzleti partnerek vagyunk. Kiemelt figyelmet fordítunk a szabványok és minőségek betartására a Vacu Activ berendezések és fitness eszközök gyártása során.

bottom of page