top of page

Design

Több éves tapasztalatunknak köszönhetően olyan berendezéseket kreáltunk, amelyek külseje minden vevőnket elkápráztat. A berendezések tervezése és kivitelezése során a vevő ergonómikus igényeit már a kezdetektől fogva figyelembe vettük. Olyan berendezések gyártása volt a cél, amelyek teljes mértékben kielégítik a fogyasztói igényeket.

Termékportfóliónk egyedülálló termékeiben ötvözve van minden, amire egy a mai igényeknek megfelelő alakformáló stúdióban szükség lehet…

Gépeink

InfraShape Horizontal

Stílusos, modern design egy fekvőkerékpár kapszulában

A legújabb generációs alakformáló eszköz, amely első látásra felülmúl minden elvárást. Stílusos, modern design egy fekvőkerékpár kapszulában, amely több innovatív technológiát tartalmaz (érintőképernyős kijelző, luxus minőségű bőrborítás, vákuummasszázs, infrafény, kollagén lámpák, fény- és aromaterápiás kiegészítők). Kivételes lehetőségek: minden-az-egyben. A legjobb választás konditermekbe, gyógy- és szépségszalonba.

 

Biztonságos edzés erős túlsúllyal küzdőknek, vagy teljesen kezdőknek is, hiszen a fekvő biciklin való testmozgás tehermentesíti a gerincet, így elkerülhető a hátsérülés. Az edzés alatt kényelmesen fekhetsz, mindeközben extra kilóktól szabadulhatsz meg. Edzés közben kedvenc zenéidet hallgathatod, könnyen csatlakoztathatod Android vagy Iphone készülékedet.

Mivel csak mellkastól lefelé vagy lezárva, így kellemes érzéseid lesznek egész edzésidő alatt.

Nem kell attól tartanod, hogy esetleg az arcodat éri magasabb hő. Az izzadás egyértelmű azokon a területeken is, ahol nem vagy lezárva, mert a tested az egy összefüggő rendszer. Amikor beindul az anyagcserefolyamat, például az Infrafény hatására, akkor az egész tested izzadással válaszol a homeosztázis fenntartására. Tehát vizes leszel ott is, ahol nem gondolnád.

Elképesztő eredmények a túlsúly elleni küzdelemben és cellulit problémákkal szemben. A készülék ötvözi a nyomás alatti vákuum masszást az infra fénnyel, így segíti a fogyást, az extra kalóriaégetést, és a rendkívül hatékony alakformálást.

Mindezt kollagén kezeléssel kombinálva,amely hozzájárul a bőr megfiatalításához.

Local Cryo

A szép, fiatalos, esztétikus bőr legjobb barátja.

Mindenki szeretné, ha a bőre fiatalos, feszes és ránctalan lenne. Mindenki szeretné eltüntetni magáról a narancsbőrt, az apróbb bőrhibákat, az ekcémát. A Local Cryo egy olyan modern berendezés, amelynek a használatával javíthatjuk a vendégek arcának feszességét és frissességét, enyhíthetjük, vagy akár teljesen el is tüntethetjük a ráncaikat és elősegíthetjük a bőr felszínes hámrétegeinek a megújulását a fiatalosabb külső érdekében. Mindezt az úgynevezett hidegterápiával – a Local Cryo legfőbb funkciójával - érjük el. A hidegterápia azonban jóval több egy egyszerű „beauty” kezelésnél. Rendkívül hatékonyan használható sérülések, gyulladások és régóta fájó testrészek kezelésére is. Nem véletlen, hogy az élsportolók világszerte hidegterápiával kezelik a sportsérüléseiket. Kisebb ficamok, húzódások, égési sebek, gyulladások, véraláfutások, foltok, izomszakadások, könyökbántalmak, ízületi problémák és még számtalan egyéb problémára jelent gyógyírt a Local Cryo hidegterápiás kezelése. Ebből következően a Local Cryo multifunkcionális megoldást jelent mind a bőrápolás, mind pedig a sérülések kezelése szempontjából.

BodyShape

Használhatja a berendezést futópadon, taposógépen vagy szobakerékpáron is

Tökéletes anti-cellulit kezelés hölgyeknek.

Új és egyedülálló eszköz a súlycsökkentés és cellulitkezelés szolgálatában. Élvezd a mélyre ható vákuummasszázs és az infravörös lámpa összes jótékony hatását.

Választható extra funkciók: aromaterápia, ózonterápia, LED, színterápia és kollagén lámpa.

A BodyShape egy új és egyedi berendezés, amely hozzájárul a súly csökkentéséhez. Használhatja a berendezést futópadon, taposógépen vagy szobakerékpáron is. A berendezés képes kielégíteni kezdők és haladók igényeit is.

InfraShape

Fekvőkerékpár infra lámpákkal a kényelmes és hatékony edzésért.

Ez a forradalmian új fitness eszköz tartalmaz egy fekvő kerékpárt, amely sokkal kényelmesebb edzést biztosít, infravörös melegítő lámpákat, amelyeknek gyors súlycsökkentő hatásuk van, és kollagén lámpákat, amelyek segítik a test teljes megfiatalodását.

A berendezés teljes vezérlése LED érintőképernyőn történik, hihetetlenül modern tervezésű és rendkívül könnyen használható.

RollShape

Professzionális testmasszírozó eszköz

Infravörös lámpákkal, színterápiával, kollagén lámpákkal és levegő ionizációval felszerelve. Az egyedüli termék a piacon, amely ezekkel a funkciókkal rendelkezik. A Rollshape egy professzionális testmasszírozó eszköz, amely azonnal belopta magát vásárlóink szívébe. Tökéletesen ötvözi a nyirokmasszázst, a fogyasztást és a relaxációt. A teljes testmasszázst a speciálisan kifejlesztett, forgó, fa görgőkkel valósítja meg. A készülék teljesen automatikus működésű, érintőképernyős LCD kijelzője segítségével könnyen kezelhető és lehetőséget biztosít az egyéni igényeknek megfelelő masszázsintenzitás beállításokra.

Activ Cryo

​Az ACTIV CRYO egy egyszemélyes krioterápiás kapszula.

Az emberi szervezetre pozitívan ható, orvostudományilag is igazolt, extrém alacsony hőmérséklet hatásmechanizmusára alapszik (-120 ° C-tól, -180 ° C-ig), segít az egészség megőrzésében a szervezet regenerálódásában, sérülések utáni rehabilitációban.

Alkalmazási területei – sport, rehabilitáció, szépségápolás.

HydroShape

A legjobb megoldás a víz alatti kerékpározásra.

A Hydroshape ötvözi a kerékpározást, a víz ellenállását és a hydromasszázs előnyeit egy berendezésben, mindezt izületkímélő módon, segítségével megszabadulhat a felesleges kilóktól.

A víz alatti kerékpárokat eredetileg rehabilitációs célokra fejlesztették ki, a HydroShape ezen felül fokozza az izmok működését és csökkenti a narancsbőrt. A hydrosztatikus ellennállással történő kerékpáros edzés a legkiválóbb eredményekhez vezet nehéz fizikai edzések nélkülözésével, segít a gyors és hatékony cellulitisz elleni harcban.

14-16 sugár segítségével történik a hydromasszázs, amely kimondottan az érzékeny területeket célozza, ahol a leginkább szükséges a cellulitisz hatékony csökkentése.  Ennek a technológiának köszönhetően a nyirokrendszer keringése aktiválódik, így történik a méregtelenítés. Eközben az intenzív ellenállású kerékpáros edzés hozzájárul az alakformáláshoz és a zsír izommá történő átalakításához.

RunShape

Professzionális futópad interaktív kijelzővel.

A RunShape speciális futópad kifejlesztése közben cégünk, mint csúcskategóriás edzőkészülékek gyártója, mindvégig a fogyasztói igényeket tartotta szem előtt. Már a fejlesztés kezdetekor az volt a célunk, hogy megalkossunk egy eszközt, amely alapvetően magában foglalja a funkcionalitást, a hatékony eredményeket, az egyszerű működtetést és a divatos megjelenést. A RunShape futópad megfelel az összes elvárásunknak.

VibraShape

Infralámpákkal felszerelt rezgőpad.

Az infralámpákkal felszerelt Vibrashape rezgőpadunk egy speciális megoldás azok számára, akik időhiány miatt nélkülözik a napi edzést és fogyást. 20 perc alatt tökéletesen átmozgat: szánj rá egy kis időt a testmozgásra, és néhány egyszerű gyakorlat elvégzése közben a rezgőpad elvégzi az izmok stimulálását, elősegítve ezzel a fejlődést és a fogyást.

A VibraShape egy korszerű eszköz, amely egy dupla vibrációs pad segítségével, infravörös technológiát alkalmazva gyorsított kalória égetést biztosít. A vibráció súrlódást okoz a zsírsejtek között, amely következtében beindul a fogyás, ezt tovább fokozza a speciális infravörös terápia.

ActivCouch

Relaxációs kanapé

Az ActivCouch egy csodálatos relaxációs kanapé, melegítő és masszázs funkciókkal.
Felmelegített testtel végigfeküdni ezen a kanapén a kényelem legmagasabb szintjét jelenti.

A wellness és a fitness szolgáltatások egyedülálló kiegészítőjeként ajánljuk ezt a modern vonalvezetéső, nagy teherbírású műanyagból készült terméket.

Please reload

InfraShape Horizontal
BodyShape
InfraShape
RollShape
Activ Cryo
HydroShape
RunShape
VibraShape
ActivCouch
Local Cryo
bottom of page