Kalóriaháború: fölényes győzelem...

December 21, 2016

 

Kedves partnereink és InfraShape Horizontal felhasználók. Sokan kérdezitek, hogy a gépen kijelzett elégetett kalória szám mennyire fedi a valóságot. Ezzel kapcsolatban szeretnénk a következő közleményt kiadni, ami reméljük mindenkinek kielégítő válaszokat fog adni a kérdéseire.

Hogyan történik a fokozott kalóriaégetés az InfraShape Horizontal által?

A legújabb generációs alakformáló eszközben az infrafény, a vákuum és a fekvőkerékpár együttes hatása érvényesül. Kiegészítésként a fólia nadrág és a zsírégető krémek hozzáadásával késztetjük testünket a még hatékonyabb zsírégetésre.

Nézzük külön-külön a módszereket, majd a végén összegezzük az InfraShape Horizontal szervezetre gyakorolt hatását.

- Az infrafénnyel ellátott infraszaunákban ülve, 30 perc alatt kb. 3-400 kcal-t éget el egy átlagos emberi szervezet. Szaunázás közben a testünk izzadságot termel, vért pumpál, így próbálja meg hűteni magát, tehát keményen dolgozik.

- A vákuumtréning a magas és az alacsony nyomás folyamatos váltakozása. Intenzíven ellátja vérrel a zsírszövetet a problémás területen, felgyorsítja az anyagcserét, ami fokozottabb kalóriaégetésre készteti a szervezetet.

- Egy átlagos ember 50 perc normál tempóban végzett biciklizés alatt kb. 3-400 kcal-t éget el.

- A fólia nadrágot és zsírégető krémeket azért alkalmazzuk a problémás területeken, hogy még párszáz kcal-tól megszabaduljunk.

Szervezetünk egy összefüggő rendszer. Minden ember máshogy reagál a terhelésre, ami függ az épp aktuális kedélyállapottól, étkezéstől, vízfogyasztástól, agyagcseretípustól és egyéb környezeti változásoktól.

E közkedvelt eszköz egy algoritmus alapján számítja ki a kalóriavesztést.
Az infrafény, a vákuum és a fekvőkerékpár egyénre szabottan, teherbírástól és teljesítménynöveléstől függően szabályozható.

Az InfraShape Horizontal kalóriaégetésének összegzése (az algoritmus alapján vélt eredménye):
- Az infrafény hatására 50 perc alatt történő kalóriavesztés kb. 6-700 kcal
- A vákuum hatására a kalóriavesztés kb. 2-300 kcal
- A fekvőkerékpárban való tekerés kb. 3-400 kcal
- A fólia nadrág és a zsírégető krémek együttes hatása kb. 1-200 kcal.

A fentiek alapján átlagosan 50 perces InfraShape Horizontal-ban eltöltött idő 1300-1400 kcal-tól szabadít meg bennünket.

/Azokon a közösségi oldalakon megjelenített bejegyzések, amelyeken esetleg a fenti számok duplájára hivatkoznak, azok a külön-külön szabályozható egységek miatt lehetséges. /

Köszönjük:
Future Fitness csapat

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

A vákuum egy olyan adott teren belüli térfogat, mely elhanyagolható mennyiségű anyagot tartalmaz csak, így a benne levő nyomás jóval alacsonyabb, mint...

Vákum vagy vákuum?

December 21, 2016

1/2
Please reload

Recent Posts

December 21, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

© 2016 Future Fitness Kft. Minden jog fenntartva. | H-1054 Budapest Alkotmány utca 21. (Summer Shape), Hungary