top of page

ÚJDONSÁG

Megújult my.collagen+

Újra elérhető a my.collagen, ráadasul még magasabb hatóanyag tartalommal⚡️


Miben különbözik a my.collagen ➕ a korábbi my.collagen-től?

Rendkívül magas minőségű hidrolizált hal kollagénnel, hozzáadott acerolával, emelt mennyiségű hialuron savval, most még finomabb citrom-lime ízben!

Tovább fejlesztettük folyékony hal-kollagénünket, hogy még hatásosabb legyen. Fontos szempont volt, hogy javítsunk az ízén is, így a homoktövist kivettük és természetes aromát tettünk bele, így most már szuper citrom-lime ízben élvezhetitek. Mind e mellett megemeltük a C-vitamin tartalmát, a még jobb felszívódás érdekében (a kollagén önmagában nem hasznosul olyan tökéletesen, mint megfelelő mennyiségű C-vitaminnal), ezt a hozzáadott Acerola is segíti.
Ráadásul a hialuron sav tartalma is magasabb, mint elődjének. Természetesen mindezt kizárólag eritrittel édesítettünk és tettük még finomabb ízűvé, hogy a termék ne tartalmazzon fölösleges kalóriákat.

 

Hatóanyag tartalom:
1 kupakban (25ml)


Hidrolizált hal-kollagén: 10 gr (10.000 mg)
Összes C-vitamin: 180 mg
Acerola (25%-os C-vitamin tartalom): 80 mg
Hialuronsav: 11,25 mg

Az vagy, amit megiszol!

Az vagy, amit megiszol!

Mi a kollagén?

A kollagén szó görög eredetű, a „cola” ragasztást, a „genno” szülőt jelent. Az elnevezés a szilárdító szerepére utal. A kollagén egy rendkívül teherbíró, rostos protein, ami fontos alkotóeleme a csontoknak, porcoknak, ínaknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek (bőr, köröm, haj)... A kollagén a test összes fehérje 30% -át teszi ki, és a kötőszövet fő összetevője. Ez a szövet magában foglalja a fogakat, a szalagokat, a bőrt, az izmokat, a csontokat, az inak és még sok más.

A kollagén 18 különböző aminosavat tartalmaz. A leggyakoribb a prolin (25%) és a glicin (20%). A fogyasztás során ez a fehérje egyéni aminosavakká bomlik. Néhány ezek közül az aminosavak közül kollagént hoz létre. Amikor a test kötőszövetet veszít, a szervezet újat épít fel a helyére kollagénből.

A test kollagén termelése csökken, ahogy idősödünk. Csak helyes táplálkozással, rendkívül nehéz folyamatosan feltölteni szervezetünket megfelelő mennyiségű kollagénnel, ezért elengedhetetlenül fontos a kollagén pótlása, hogy szépségünket és egészségünket megőrizük.

Hogyan juttathatod hozzá a tested a legegyszerűbben, és leghatékonyabban a megfelelő mennyiségű kollagénhez?

Úgy, ha megiszod!

my.collagen

A kollagén italokról

A felsoroltak közül a kapszulák mindössze 200-1000 mg kollagént tartalmaznak, a porok pedig kevésbé hatékonyan tudnak felszívódni, mint a folyékony kollagén. 

 

A kollagén italok tartalmazzák a legkönnyebben beépülő kollagént, a legnagyobb koncentrációban (a kapszulákénak akár 50-szeres mennyiségét), hidrolizált formájában. A szájon át szedett kollagén bizonyítottan képes lassítani a kollagén vesztés ütemét, kiválóan javítja az ízületek állapotát, felgyorsítja a sportsérülések utáni gyógyulási időt, helyreállítja a gyomor roncsolódott nyálkahártyáját, csökkenti a ráncok képződését, és javítja a bőr textúráját. Erősíti és rugalmassá teszi a hajat és a körmöket is. A kollagén termelődésének fokozásával a bőr több vizet és tápanyagot képes raktározni, pótlásával a zavaró narancsbőr is a múlté lehet.

A kollagén kapható por, kapszula formában is, de miért válaszd inkább az italt?

Miért fogyasszuk hidrolizált formában?

Valójában mi is az a hidrolizált kollagén?

 

A hidrolizált kollagént nagyon sokféleképpen nevezik. Pédául: Kollagén peptidek, zselatin, kollagén hidrolizátum, csak, hogy néhányat említsünk.

A folyamat azzal kezdődik, hogy kollagént gyűjtenek a csontokból és az állatok bőréből. Majd ezeket részeikre bontják, az úgynevezett hidrolizációs folyamat keretein belül. A testünk ezeket a részecskéket használja majd fel.

A kollagénnél sokkal hatékonyabb a hidrolizált kollagén, mivel ezek az apró részek biológiailag sokkal jobban és egyszerűbben hasznosíthatóak a szervezet számára, és könnyebben oldódik és jut a véráramba. A normál méretű kollagén peptidek, a hosszabb és nagyon részecske  formájuk miatt nem bírnak ezzel azonos biológia hatásfokkal.

 

A hidrolizált kollagén - táplálékkiegészítők kisebb részei könnyebben emészthetők. Könnyen molekuláikra bomlanak és ez által hamar bejutnak a véráramba. A hidrolizált formában az abszorpciós ráta 90%, szemben az élelmiszereken szerzett 27% -kal. A kiegészítők vásárlásakor győződjön meg arról, hogy hidrolizált kollagén fehérjét választ.

 

A megfelelő kollagén szint fenntartása feszes, puha, ráncok nélküli bőrt eredményez.

 

 

De ha csökken a szervezetünk kollagén termelése, akkor mit tehetünk a fiatalos bőrért?

my.collagen+

A folyékony fiatalság

A my.collagen+ egy olyan fantasztikus szépségital, mely segít újjáépíteni és megerősíteni a bőrt a szervezet természetes kollagén feltöltése által.

Ha megtehetnéd, akkor megszabadulnál az arcodon lévő ráncoktól, a narancsbőrtől, a töredezett körmöktől vagy az ízületi fájdalmaktól?

 

Szerencsére ma már nem csak vágyálom, hogy évekkel megfiatalítsuk a bőrünk állapotát! Ha nem pótolod a kifogyó kollagén tárolókat, akkor kialakul a a kollagénhiány. Azt tudtad, hogy a vegetáriánus étrenden élők szinte egyáltalán nem pótolják semmilyen formában a kollagént, így hamarabb lesznek ízületi panaszaik, és  ráncosabb bőrük?!

A ráncosodó bőr

 

Legyünk akár fiatalok, akár idősebbek, egy dolog biztos: a bőrünk öregszik és hidratáltságából folyamatosan veszít. Ennek a folyamatnak a legékesebb bizonyítékai az arcunkon megjelenő ráncok. Azonban a ráncoknak nem feltétlenül kell az arcunkon is maradniuk!

 

A kollagén egy olyan fehérje, amely tartást és rugalmasságot biztosít a bőrnek, és más szöveteknek a szervezetben. Bőrünk 75%-a kollagénből épül fel és a teljes szervezetünk fehérjéinek 30%-át adja – így a test legfontosabb fehérjéje. 

Azt tudnod kell, hogy a szervezetünk kollagén termelése 25 éves kortól fokozatosan csökken: negyvenes éveinkre elveszítjük a kollagén állományunk körülbelül 30%-át, 50 éves korra a csökkenés már eléri a 45%-ot, a 60-as évekre pedig a kollagén termelés leáll.

 

Kollagén szépségital a gyönyörű bőrért

 

Pontosan erre szolgál az általunk kifejlesztett my.collagen+ szépségital,mely a legmagasabb minőségű hal kollagént tartalmazza.

Azonban van egy apró probléma: a kollagén önmagában nem épül be a szervezetbe. Tehát a rengeteg kollagén elfogyasztása önmagában nem ér semmit.

A my.collagen + a striamentes, rugalmas bőr barátja

Kismamaként félsz bármilyen étrend kiegészítőt szedni? Mi ezt teljes mértékben megértjük, de megnyugtatunk mert a my.collagen+ egy prémium minőségű termék❗️Biztos lehetsz abban, hogy pontosan azok a bevizsgált összetevők vannak benne, amik a csomagolásra rá vannak írva. A hidrolizált hal kollagén, a hyaluronsav  mind olyan természetes összetevő, mellyel bőrödet megóvhatod a striáktól, a narancsbőrtől, pocakod könnyebben és rugalmasabban alkalmazkodik babád méreteihez, de igaz ez minden szövetre mely a testedben található.
Nem kötelező inni, de napi 1 kupaknyi my.collagen + akár a várandóság alatt, vagy akár a szülés utáni, regenerálódási időszakban hatalmas segítség lehet Neked és a testednek. 
FONTOS, hogy a legkedvezőbb hatás eléréséhez folyamatos szedése javasolt.

Ha bizonytalan vagy, kérdezd meg orvosodat, de a fentiek bizonyosságát számos kutatás igazolja és a Czeizel Intézetgenetikai tanácsadója is megerősítette:

Nincs orvosi ellenjavallat a kollagén, mint táplálékkiegészítő fogyasztásával kapcsolatban sem várandóság, sem szoptatás alatt, sőt kifejezetten ajánlott a plussz kollagénbevitel.

 

 

A kollagén beépüléséhez C-vitaminra van szükség. 

 

my.collagen+ szépségitalnak is ez az egyik alap összetevője, a hialuronsav és a halkollagén mellett. Az új, továbbfejlesztett my.collagen+ megemelt természetes C-vitamin tartaloma (Acerola hozzáadásával) pedig hozzájárul a tökéletes hasznosuláshoz. A szervezetbe bekerül annyi C-vitamin, hogy a kollagén is megfelelően be tudjon épülni. Magas hialuronsav tartalma pedig kiválóan optimalizálja a kötőszövet hidratáltságát.

 

 

C-vitamin és a kollagén

my.collagen

Ha várandós vagy!

11collagen hirdetes.jpg

A my.collagen + használata

 

A my.collagen+ szépségitalt napi szintű fogyasztásra találtuk ki. Egy üvegnyi italunk egy teljes hónapon át fedezi a kollagén szükségletedet. A fiatalos bőrnél pedig még sokkal többet fog nyújtani:

  • Segít megszűntetni a ráncokat, bőröd hidratált és sima lesz

  • Erősíti a csontokat

  • Hatékonyan csökkenti a narancsbőrt és a striákat

  • Acne és egyéb hegek halványodása

  • Támogatja a fogyást

  • Csökkenti az izom és ízületi fájdalmaidat,

  • Dúsabbá teszi a hajadat, erősebbé a körmeidet

  • És még az emésztésedet is támogatja

Végezetül, hogy támogasd a kollagén termelődést segítő életviteledet: Egyél egészséges ételeket, kerüld az alkohol fogyasztást, csökkentsd minimálisra a dohányzást, igyál sok vizet és rendszeresen mozogjál!

 

Ajánlott fogyasztási mennyiség:

25 ml naponta (1 adagoló kupak mely összesen 10 g azaz 10.000 mg kollagént tartalmaz). Hígítható gyümölcslében, vízben, amiben szeretnéd,  de  a legjobb felszívódás érdekében, és mert vigyázunk az alakunkra, lehetőleg ne cukrosan.

Hatása már pár hét elteltével érződik és látszik – egy teljesen kúra időtartama 3 hónap. Az eredmények fenntartása végett, fogyasztása folyamatosan ajánlott.

 

Napi adagja tartalmaz (25 ml /1 kupaknyi):

10.000 mg hidrolizált hal-kollagén

Összes C-vitamin tartalom: 180 mg

Acerola (25%-os C-vitamin tartalom): 80 mg

Hialuronsav: 11,25 mg

Felbontás után kizárólag hűtőben tárolandó, és 40 napon belül fel kell használni!

 

Hol tudod beszerezni ? 

A my.collagen + személyesen megvásárolható a Summer Shape szalonban is!

Cím: 1054 - Budapest, Alkotmány utca 21.

Nyitva tartás:

H-P 6:00 - 20:00

Hétvége: 08:00 - 16:00

bottom of page