top of page

A HAZÁNKAT MEGHÓDÍTÓ FEKVŐKERÉKPÁR KAPSZULA

Ma már nem elég csak biztosítani az alakformálás lehetőségét, hanem az edzést egy valódi élménnyé kell varázsolni.

 

Az InfraShape az edzés luxus élményét adja a felhasználónak. Szeretne a vendég egy jót tekerni, miközben a kedvenc zenéit hallgatja és közben bejárja a csodaszép Costa Rica homokos tengerpartját vagy a vízen fekvő Velence híres látványosságait? Ezekre mind alkalmas a fekvőkerékpár kapszulánk.

MIÉRT TERJEDT EL KÉT ÉV ALATT AZ EGÉSZ ORSZÁGBAN AZ INFRASHAPE?

Jelenleg Magyarországon 100 InfraShape szalon működik.

 

A felhasználók valósággal imádják. Gyorsan olvadnak le a kilók, az edzés pörgős és kényelmes. Ezért a vendégek hosszú távon is visszajárnak.

Az InfraShape a megjelenése miatt ma divatosnak számít. Celebek és média személyiségek is használják, ami már önmagában rendkívül vonzóvá teszi a gépet.

74272993_6142023737823_24423759779893084

GYORS MEGTÉRÜLÉS, TULAJDONOSOKAT TÁMOGATÓ RENDSZER

InfraShape3.png

Mikor az InfraShape előnyeiről van szó, partnereink gyakran kiemelik a gyors megtérülést. Ez annak köszönhető, hogy a gép eladja magát és az emberek boldogan kifizetnek 30-45.000 forintot is egy 10 alkalmas bérletért – majd jönnek vissza nagy mosollyal megújítani azt.

Persze felmerülhet benned az a gondolat, hogy amennyiben ennyi szalon van, akkor azok biztosan elveszik egymás elől a vásárlókat. Megnyugtatunk, InfraShape szalon nem lehet minden utcában.

És sok esetben egy városban nem is lehet egynél több. Területi alapon osztottuk fel a magyar városokat, azért, hogy minden szalon jól tudjon működni.

 

Egy városon belül csak a megfelelő lakosságszám mellett lehet jelen több InfraShape szalon – és ebben az esetben is csak a város különböző pontjain.

SZÁMOS MODERN TECHNOLÓGIA A GÉPBE ÉPÍTVE

A kapszulával rendkívül gyorsan égethetők el a kalóriák. Az edzés során a felhasználó mellkastól lefelé le van zárva a kapszulába, ahol több modern technológia is segíti az eredményes kalóriaégetést és a hatékony alakformálást. Ilyen például az infrafény technológia, a színterápia és a vákuum masszázs.

A gépbe be vannak építve kollagén lámpák is, amelyek segítenek a bőr megfiatalításában – kombinálva ezzel a kellemes edzést a hasznos szépségápolással.

 

A kapszula nagy előnye, hogy az edzést teljesen biztonságossá teszi, hiszen a biciklin való fekvő testmozgás tehermentesíti a gerincet, lehetőséget adva ezzel a gerincproblémákkal küzdőknek és védve az egészséges felhasználók gerincét.

LEGYÉL TE A KÖVETKEZŐ INFRASHAPE TULAJDONOS

Röviden: az InfraShape egy modern, innovatív fitneszgép, lelkes vendégekkel. És egy tulajdonossal, aki teljes mértékben önmaga ura lehet!

LEGYÉL TE A KÖVETKEZŐ INFRASHAPE TULAJDONOS

Az elmúlt 2 év tapasztalatai alapján bátran mondhatjuk, hogy az InfraShape-et imádják az emberek. Partnereink több hétre előre is be vannak táblázva és nem tudnak új vendégeket fogadni.

KINEK AJÁNLJUK A GÉPET?

FITNESZ STUDIOK ÉS SZÉPSÉGSZALONOK TULAJDONOSAINAK

Hogy még jobban feldobják a studiójukat, szalonjukat!

LELKES BEFEKTETŐKNEK

Akik szeretnének egy biztosan, kiszámíthatóan működő vállalkozást indítani!

AZ INFRASHAPE MELLET SZÓLÓ ÉRVEK

  • Relatíve gyors megtérülés – a legtöbb esetben már egy éven belül!

  • Lelkes, nyitott közönség az Infrashape-re!

  • Magas árakon eladható bérletek!

  • Területi rendszer, ami véd attól, hogy más szalonok elvigyék a vendégeidet!

  • Könnyen működtethető!

  • Segítünk az elindításban és az indulás után is fogjuk a kezedet!

VÁLJ A PARTNERÜNKKÉ ÉS LEGYÉL TE IS INFRASHAPE TULAJDONOS! VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Keress minket hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között a +36/30 430-5731 számon, 

 

Vagy írj egy emailt nekünk az alábbi űrlap kitöltésével és 48 órán belül visszajelzünk!

Írj egy emailt nekünk!
bottom of page