top of page

Kalóriaháború: fölényes győzelem...


Kedves partnereink és InfraShape Horizontal felhasználók. Sokan kérdezitek, hogy a gépen kijelzett elégetett kalória szám mennyire fedi a valóságot. Ezzel kapcsolatban szeretnénk a következő közleményt kiadni, ami reméljük mindenkinek kielégítő válaszokat fog adni a kérdéseire.

Hogyan történik a fokozott kalóriaégetés az InfraShape Horizontal által?

A legújabb generációs alakformáló eszközben az infrafény, a vákuum és a fekvőkerékpár együttes hatása érvényesül. Kiegészítésként a fólia nadrág és a zsírégető krémek hozzáadásával késztetjük testünket a még hatékonyabb zsírégetésre.

Nézzük külön-külön a módszereket, majd a végén összegezzük az InfraShape Horizontal szervezetre gyakorolt hatását.

- Az infrafénnyel ellátott infraszaunákban ülve, 30 perc alatt kb. 3-400 kcal-t éget el egy átlagos emberi szervezet. Szaunázás közben a testünk izzadságot termel, vért pumpál, így próbálja meg hűteni magát, tehát keményen dolgozik.

- A vákuumtréning a magas és az alacsony nyomás folyamatos váltakozása. Intenzíven ellátja vérrel a zsírszövetet a problémás területen, felgyorsítja az anyagcserét, ami fokozottabb kalóriaégetésre készteti a szervezetet.

- Egy átlagos ember 50 perc normál tempóban végzett biciklizés alatt kb. 3-400 kcal-t éget el.

- A fólia nadrágot és zsírégető krémeket azért alkalmazzuk a problémás területeken, hogy még párszáz kcal-tól megszabaduljunk.

Szervezetünk egy összefüggő rendszer. Minden ember máshogy reagál a terhelésre, ami függ az épp aktuális kedélyállapottól, étkezéstől, vízfogyasztástól, agyagcseretípustól és egyéb környezeti változásoktól.

E közkedvelt eszköz egy algoritmus alapján számítja ki a kalóriavesztést. Az infrafény, a vákuum és a fekvőkerékpár egyénre szabottan, teherbírástól és teljesítménynöveléstől függően szabályozható.

Az InfraShape Horizontal kalóriaégetésének összegzése (az algoritmus alapján vélt eredménye): - Az infrafény hatására 50 perc alatt történő kalóriavesztés kb. 6-700 kcal - A vákuum hatására a kalóriavesztés kb. 2-300 kcal - A fekvőkerékpárban való tekerés kb. 3-400 kcal - A fólia nadrág és a zsírégető krémek együttes hatása kb. 1-200 kcal.

A fentiek alapján átlagosan 50 perces InfraShape Horizontal-ban eltöltött idő 1300-1400 kcal-tól szabadít meg bennünket.

/Azokon a közösségi oldalakon megjelenített bejegyzések, amelyeken esetleg a fenti számok duplájára hivatkoznak, azok a külön-külön szabályozható egységek miatt lehetséges. /

Köszönjük: Future Fitness csapat

bottom of page